Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Μια καινούρια αρχή, μια νέα προοπτική.

Σας καλωσορίζουμε στο νέο μας αυτό ιστότοπο, που αποτελεί το πρώτο βήμα της γνωριμίας μας.
Σε μια εποχή που η χώρα μετράει τις οικονομικές πληγές της, η μόνη διέξοδος από την κρίση που μας μαστίζει, είναι ο τουρισμός. Η μόνη βαριά βιομηχανία της χώρας μας.
Όμως ο τουρισμός αυτός έχει υποστεί πολλαπλά χτυπήματα από ανθρώπους που μπήκαν στο χώρο ως κομήτες με σκοπό το εύκολο, βραχυπρόθεσμο κέρδος, χωρίς κανένα σχέδιο και καμία στρατηγική.
Οι άνθρωποι αυτοί δημιουργώντας μια πρόχειρη επιχείρηση στόχευσαν στο κέρδος της μιας σεζόν, αδιαφορώντας για τη φήμη που αφήνουν πίσω τους. Και δυστυχώς αυτή η φήμη έπνιξε και τους σωστούς επιχειρηματίες και τη χώρα ολόκληρη. Κανείς από αυτούς δεν νοιάστηκε και για τον πελάτη της επόμενης χρονιάς. Κανενός το αυτί δεν ίδρωσε από τα παράπονα για τις υψηλές τιμές και τη χαμηλή ποιότητα.
Σήμερα, στην αρένα του τουρισμού, όπου άλλες γείτονες χώρες προσφέρουν ποιοτικά και φτηνά πακέτα, επιβιώνεις μόνο με δέσμευση στην ποιότητα. Η ποιότητα αυτή είναι αποτέλεσμα στρατηγικής και απαιτεί ευθύνη. Η ποιότητα εξαρτάται από όλους ανεξαιρέτως τους εργαζόμενους μιας επιχείρησης. Ακόμα και ένα χαμόγελο μπορεί να στοιχίσει μια άσχημη κριτική πελάτη.
Με αίσθημα ευθύνης και με γνώση της σημερινής παγκόσμιας κατάστασης, ενώσαμε σε αυτό το πρότζεκτ τις δυνάμεις μας απόφοιτοι διάφορων σχολών, με στόχο την κάλυψη κάθε πιθανής ανάγκης μιας επιχείρησης.
Με σύμμαχο μας τις νέες τεχνολογίες, θέλουμε να ξεκινήσουμε μια νέα εποχή για τον τουρισμό, δημιουργώντας αυτό που εμείς λέμε "νέος τουρισμός" . Σε αυτό το νέο τουρισμό θέλουμε να εφαρμόσουμε τεχνικές και τεχνολογίες που σε άλλες χώρες υπάρχουν εδώ και καιρό. Θέλουμε να φέρουμε μια νέα φιλοσοφία ποιότητας που μέσα από το παγκόσμιο βήμα του διαδικτύου θα ακουστεί σε όλες τις αγορές.
Στο τουρισμό είμαστε όλοι μαζί. Αυτός που έχει ταβέρνα επηρεάζει άμεσα αυτόν που έχει ξενοδοχείο. Και αυτός που πουλάει ψιλικά επηρεάζει και επηρεάζεται από τους άλλους το ίδιο. Μια άσχημη κριτική σε έναν από αυτούς, στερεί από την τοποθεσία εκείνη διανυκτερεύσεις, γεύματα, αγορές κτλ.
Ο τουρισμός είναι σαν μια μεγάλη ανώνυμη εταιρεία που μετοχές της έχουμε όλοι.
Όσο πιο πολύ βοηθάμε να ανεβαίνει η αξία-φήμη της εταιρείας μας, τόσο αυξάνεται το κέρδος μας από τη μετοχή που κατέχουμε.
Όλοι μαζί μπορούμε να αλλάξουμε επίπεδο. Ο νέος τουρισμός που θέλουμε, ήρθε η ώρα να επικρατήσει.
Σας περιμένουμε.